Introductie

Mijn naam is Paul van Berkel. Na afronding van de ondernemersopleiding kwam ik al snel voor een grote uitdaging te staan. Om de continuïteit van het familiebedrijf te waarborgen, besloot ik op 21-jarige leeftijd 100% van de aandelen over te nemen. Dit traditionele schildersbedrijf groeide in 25 jaar uit tot een bouwkundig specialist in vastgoedonderhoud.

Gedurende die periode ben ik vaak betrokken geweest bij innoverende bedrijven die een grote groei doormaakten. In die ontwikkeling-trajecten had ik naast investeerder ook een actieve rol in het adviseren en begeleiden.

Dit laatste gaf mij zoveel voldoening, dat ik mij na het afronden van de Hoofdopleiding Bedrijfskunde fulltime ben gaan richten op het bedrijfskundig coachen van ondernemers en hun medewerkers.

De afgelopen 20 jaar heb ik veel projecten gedaan bij bedrijven die in een transitie zaten, of dienden te komen. Dit ingegeven door zowel interne als externe factoren.

Mijn drijfveer is: gezonde bedrijven nóg beter te laten presteren en met mijn ervaring, kennis en kunde een waardevolle bijdrage te leveren aan hun toekomstbestendigheid.

Op deze wijze dienstbaar te kunnen zijn is een prachtige opdracht. Mooie ontmoetingen, nuttig en dankbaar werk!

Bekijk mijn CV